Πρόσκληση αρθρογράφων για ένταξη στην "Αρθρογραφική Ομάδα"

Στο forum αυτό θα βλέπετε ανακοινώσεις σχετικά με τη κοινότητα αυτή.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Community Bot
Robot
Δημοσιεύσεις: 53
Εγγραφή: Πέμ Απρ 13, 2017 10:06 pm

Πρόσκληση αρθρογράφων για ένταξη στην "Αρθρογραφική Ομάδα"

Δημοσίευση από Community Bot »

Αγαπητά μέλη και επισκέπτες της κοινότητας LaTeX,

σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη νέα ομάδα του forum με όνομα "Αρθρογραφική Ομάδα". Η ομάδα αυτή είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση αλλά και την ανανέωση της ανεξάρτητης στήλης του forum "Γνωσιακή Βάση" όπου δημοσιεύονται άρθρα σχετικά με τη σωστή χρήση της γλώσσας LaTeX.

Παρακαλείστε να υποβάλλετε την αίτησή σας στη διεύθυνση Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα οι γνώσεις επί του αντικειμένου καθώς επίσης και πιο προχωρημένες γνώσεις πάνω στη LaTeX καθώς και γνώσεις σε πιο ειδικά πακέτα.

Τονίζεται ότι δεν υπάρχει δέσμευση του μέλους ως προς τη χρονική διάρκεια παραμονής του στην ομάδα. Επιπλέον , υπάρχει η δυνατότητα μελλοντικής επανένταξης στην ομάδα. Τα μέλη που θα επιλέγονται για την ένταξη στην ομάδα θα ανταμείβονται με την επιπλέον βαθμίδα "Αρθρογράφος". Η βαθμίδα αυτή , αν το μέλος δεν έχει αποχωρήσει από την ομάδα , θα αναθεωρείται κάθε χρόνο. Κανένα μέλος δεν είναι ισόβιο καμίας ομάδας.

Τέλος, επισημαίνεται ότι τα άρθρα που υποβάλλονται για δημοσίευση στη γνωσιακή βάση εγκίνονται από τους διαχειριστές ή συντονιστές του forum.

Εκ μέρους της διαχείρισης.
Είμαι ένας ανενεργός λογαριασμός για τις απαιτήσεις της κοινότητας.
Jmetax
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: Τρί Αύγ 15, 2017 11:33 am

Re: Πρόσκληση αρθρογράφων για ένταξη στην "Αρθρογραφική Ομάδα"

Δημοσίευση από Jmetax »

Πάρα πολύ καλή κίνηση η οποία θα δώσει σε αρκετούς ανθρώπους βήμα ώστε να μοιραστούν τη γνώση τους μαζί μας. Ευχαριστούμε τη διαχείριση για τη δράση αυτή.
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες